фры
(
засмажаны ў вялікай колькасці тлушчу да ўтварэння румянай скарыначкі (
фры
(
засмажаны ў вялікай колькасці тлушчу да ўтварэння румянай скарыначкі (
фрыво́льны
(
легкадумны, блізкі да непрыстойнага (
фрыз
(
1) архітп. сярэдняя частка антаблемента паміж архітравам і карнізам 1;
2) аблямовачная арнаментальная паласа дывана, падлогі ці прадмета прыкладнога мастацтва.
фрыста́йл
(
від горналыжнага спорту, які спалучае ў сабе скорасны спуск на лыжах з элементамі акрабатыкі ці балета.
фрыцю́р
(
глыбокі слой алею або жывёльнага тлушчу, у якім смажаць кулінарныя вырабы.